Uns 350 patges acompanyen als Reis Mags: instruccions per a ajudar en el repartiment de paquets

 

Són 350 els patges que acompanyaran enguany a Ses Majestats els Reis Mags d’Orient en la seua arribada a Alcoi este 5 de gener. Ells ajudaran els Monarques a repartir tots els regals que porten per a xiquets i adults.

“Són els encarregats de portar la il·lusió als xiquets i xiquetes d’Alcoi. Cada any són més els patges que volen entregar eixa il·lusió”, ha assegurat Nando Moncho, coordinador dels ajudants de Ses Majestats, en declaracions a Cope Alcoi.

I per a això comptaran també amb la col·laboració d’algunes entitats de la ciutat: Grup Scout Sant Jordi, Centre Juvenil Salesià Pinardi, Grup Scout Mafeking, Grup Júniors Flor de Neu, Grup Júniors Endavant Alcoi, Centre Excursionista d’Alcoi, El Cau, Grup Júniors Cadena Forta, Grup Scout Brownsea i Grup Scout Pastoral de l’Alegria, a més de l’Associació de Sant Jordi.

Per a poder facilitar eixe repartiment, els paquets s’emportaran durant el matí del 5 de gener de nou del matí a una del migdia a l’IES Pare Vitòria. Cal recordar que el repartiment d’eixos regals, en concret, serà per a les cases que estiguen dins del recorregut que realitza la Cavalcada.

Des de l’organització llancen unes instruccions per a poder realitzar de manera fluida eixa recepció de paquets. Com cada any, el repartiment no es realitzarà fins que no passe el primer Rei, és a dir, Melcior.

Es recomana que els paquets estiguen embolicats en paper d’estrassa marró i que les seues dimensions i pes siguen les adequades, és a dir, que no siguen ni n voluminosos ni pesats. Això farà més fàcil i accessible la tasca dels patges a l’hora del seu lliurament. El pes màxim del paquet serà de 12 quilograms. Quant a les mesures, la suma de la longitud, amplària i altura del paquet no superarà els 150 centímetres. El costat major no podrà excedir els 65 centímetres.

En el propi institut es facilitaran adhesius per a indicar les dades necessàries perquè el paquet arribe al domicili: nom i cognoms (família), i l’adreça de recepció dels paquets (timbre, núm, pis, porta).

Perquè un paquet es puga entregar accedint a l’habitatge des de l’exterior, utilitzant les escales roges, el domicili ha de ser un primer o segon pis de baixa altura. A més, prima la seguretat dels paqueters. Per tant, potser hi ha lliuraments que no es puguen realitzar amb escala, encara que ‘per tradició’ s’haja pujat sempre. Es tindrà en compte també si el paquet és molt voluminós o pesat. Estos paquets passaran a entregar-se per interior, és a dir, per l’escala de la mateixa casa.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *