Una nova campanya del ‘Bo Consum’ a Alcoi busca que les compres nadalenques no se’t facen costa amunt

L’Ajuntament d’Alcoi ha llançat una nova campanya del ‘Bo Consum’ per a facilitar les compres en el comerç local de cara a les festes de Nadal que s’acosten. És la quarta edició d’una iniciativa que compta amb aportació econòmica municipal i que també ha rebut una ajuda de la Diputació Provincial d’Alacant.

En aquesta ocasió es poden comprar fins a 140 bons per a gastar en els comerços alcoians adherits a la campanya des del 28 de novembre i fins a l’11 de desembre. Es poden comprar bons per valor de 20, 50 i 100 euros de manera en línia, tant des de l’aplicació mòbil creada per a tal efecte, com a través de la web habilitada per a la campanya del ‘Bo Consum’. La venda arranca aquest dimarts i el dia trenta de novembre també es podran adquirir vals de manera presencial en l’oficia de comerç del carrer Sant Francesc en horari de deu del matí a dos del migdia «l’objectiu és fomentar el consum de proximitat i, durant els quinze dies que dura la campanya dels bons, es generarà un volum de negoci a les botigues de la ciutat d’almenys mig milió d’euros«, afirma l’edil de Promoció Econòmica en el consistori alcoià; Álex Cerradelo. També la Federació de Comerç anima a participar en aquesta nova edició del ‘Bo Consum’ i qualifiquen la de la campanya de «una bona oportunitat per a avançar-nos a les compres nadalenques i perquè aquestes no se’ns facen costa amunt«, indica el president d’aquest organisme; Álex Cerro. Finalment la Caámara de Comerç aplaudeix també la convocatòria «en uns moments en els quals la situació econòmica és una miqueta complicada i campanyes com aquestes ajuden al comerç però també són un baló d’oxigen per als clients«, conclou la secretària de la institució; Júlia Company.

En l’última campña del ‘Bo Consum’ hi ha vals per valor de 478.000 euros. La meitat d’aquesta quantitat ve subvencionada per l’Ajuntament i la Diputació d’Alacant, i l’altra meitat és la que aporten els consumidors.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *