Una dona detinguda a Alcoi per contractació il·legal

La Policia Nacional ha detingut a una dona a Alcoi per contractació il·legal de persones. Es tracta de la responsable de dos establiments, dos salons de joc en concret.

La dona havia contractat dos treballadors d’origen veneçolà que es trobaven a Espanya en situació irregular. No obstant això, aquests no estaven assegurats i no els havia donats d’alta. Treballaven sota condicions abusives, perquè cobraren menys de l’inicialment acordat i tan sols tenien una jornada lliure cada 15 dies.

Van ser els mateixos treballadors els que van acudir a denunciar. Després d’aquest fet es va obrir una investigació el mes d’agost, que va acabar amb la inspecció en els dos salons de joc i la detenció de la dona. Aquesta, asseguren els denunciants, era conscient de la situació irregular dels dos treballadors.

Ha sigut detinguda per un delicte contra els drets dels treballadors. L’administrador dels locals també ha declarat davant els policies. Encara que no ha sigut detingut, també està imputat en la causa.

Altres successos a Alcoi

En flames un dels contenidors del carrer Pintor Cabrera. Els fets van tindre lloc aquest mateix dilluns a la vesprada. Fins al lloc dels fets es van traslladar efectius de la Policia Local d’Alcoi i del Consorci Provincial de Bombers d’Alacant.

Es va tallar el trànsit mentre els bombers extingien el foc. A més, es van haver d’aplicar mesures urgents de protecció en l’edifici que es troba darrere, en la resta de contenidors i en els vehicles pròxims per a evitar danys.

Afortunadament tan sols s’han hagut de lamentar danys materials, però de moment es desconeix l’origen de l’incendi. La Policia Local investiga ara les possibles causes.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *