Un incendi en una fàbrica d’Ibi deixa dos camions calcinats

Un incendi en una fàbrica d’Ibi, que ha tingut lloc en la matinada del dimecres al dijous, ha deixat dos camions totalment calcinats i un tercer parcialment afectat.

Fins allí s’ha desplaçat un equip del Consorci Provincial de Bombers d’Alacant després de rebre l’avís prop de les dues i mitja de la matinada. Les flames amenaçaven amb arribar a l’interior de la fàbrica. No obstant això, gràcies a l’actuació dels bombers, només una part de la façana s’ha vist afectada i danyada.

Quant als vehicles, han sigut dos camions de grans dimensions els que han quedat totalment inutilitzats, a més d’un remolc. Un tercer camió està parcialment danyat.

Incendi extingit

Sobre les tres del matí, els bombers han pogut controlar l’incendi. No obstant això, no ha sigut fins a passades les quatre de la matinada quan s’ha pogut donar per extingit.

Per a poder extingir han sigut necessaris una unitat comandament prefectura, una bomba rural pesada i una bomba nodrissa pesada. Quant als efectius, un sergent, un cap i sis bombers dels parcs d’Ibi i Cocentaina.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *