Un cotxe es crema en Santa Rosa d’Alcoi

El divendres deixa un incident a la ciutat -i aquesta vegada no ha sigut a causa de la pluja. Un vehicle s’ha incendiat al carrer Sant Rosa. Els fets han tingut lloc durant el matí d’aquest divendres en la cèntrica avinguda d’Alcoi. El cotxe, que es trobava estacionat, ha començat a cremar-se de manera sobtada.

Fins allí s’han traslladat la Policia Local d’Alcoi i el Consorci Provincial de Bombers d’Alacant. Amb l’ajuda d’alguns extintors de comerços pròxims, segons font policials consultades per Cope Alcoi, les flames han pogut ser sufocades ràpidament.

La Policia ha hagut de tallar el trànsit en un tram del carrer mentre es realitzaven les labors per a sufocar l’incendi. No obstant això, aquest ha pogut ser restablit prompte.

Altre incident aquesta setmana

No és el primer incident que es viu a la ciutat al llarg d’aquesta setmana. La pluja deixava aquest dimecres un ferit. Un motorista, que circulava pel túnel que puja al polígon de Cotes Altes, es va esvarar a causa del paviment mullat per la pluja.

Una ambulància i la Policia Local d’Alcoi van acudir al lloc dels fets. El ferit va ser traslladat a l’Hospital Verge dels Lliris i afortunadament, tan sols presentava contusions lleus.

La Policia Local va aprofitar per a recordar a la ciutadania que, en dies plujosos com aquest, extreme les precaucions quan circule amb vehicles. En concret, va realitzar una sèrie de recomanacions a través de les seues xarxes socials. Es demana als conductors que adeqüen la seua velocitat, augmenten la distància de seguretat respecte a altres vehicles i mantinguen una bona visibilitat.

Precaucions que es mantenen també de cara a les pròximes jornades, ja que les previsions indiquen que la pluja tornarà a fer acte de presència aquest cap de setmana. I, de moment, l’alta probabilitat de pluges es manté la setmana que ve.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *