Un acte vandàlic podria estar darrere de la caiguda del mur del Viaducte d’Alcoi

L’Ajuntament d’Alcoi iniciarà aquest divendres la reparació de la barana del pont del Viaducte que es va ensorrar el passat cap de setmana. Així ho ha confirmat hui dijous a aquesta emissora el regidor d’Obres i Serveis, Jordi Martínez, després que la zona haja estat acordonada durant tota aquesta setmana per a garantir la seguretat dels vianants.

Cal recordar que en la nit del passat diumenge van saltar totes les alarmes després de rebre la Policia Local l’avís que havia caigut un tram de barana del pont del Viaducte. La comunicació als agents es va fer passades les 23:30h i immediatament després es van desplaçar fins al lloc dels fets efectius del Consorci Provincial de Bombers de la Diputació d’Alacant. També van acudir fins a la zona dues patrulles de la mateixa Policia Local junt a diversos edils del Govern Local. Després de la corresponent supervisió, van corroborar que l’esmentada caiguda no s’havia produït perquè una persona s’havia precipitat pel pont. Davant això l’Ajuntament apunta al fet que un acte vandàlic podria estar darrere de l’incident «tots els indicis porten a pensar que va ser un fet provocat perquè aquest pont per tres punts no es pot trencar ja que els extrems laterals són de dilatació i no de soldadura, i tampoc estaven tots en mal estat. Creiem que algú va forçar molt la barana, no sabem amb quines intencions, i podria haver passat una desgràcia major«, remarcava Martínez. Per la seua part alguns veïns de la zona, preguntats també per COPE ALCOI, han qüestionat el manteniment del pont «pot haver sigut provocat però és clar que el pont necessita un manteniment, es veu molt oxidat i això podia haver passat tard o d’hora. L’Ajuntament hauria d’estar més pendent d’aquestes qüestions perquè també tenim elements com el Monument de Sant Jordi en El Roserar, una peça que presenta un notable mal estat», expressaven davant els nostres micròfons.

Des de l’Ajuntament recorden que el divendres començarà la reparació del tram que va caure el diumenge però també els d’aquells punts que es van detectar que no estaven d’una forma correcta. L’actuació consistirà a substituir les bases oxidades sobre les quals descansen les baranes de protecció del vial.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *