Troben objectes robats en l’incendi d’un habitatge ocupat a Alcoi

Agents de la Policia Nacional adscrits al Grup d’Atenció al Ciutadà de la Comissaria d’Alcoi van rebre recentment un avís a través de la Sala 091-CIMACC informant sobre un incendi en una casa unifamiliar del barri de la Zona Nord de la nostra ciutat. A la seua arribada, es van adonar de què es tractava d’una casa ocupada, i després de realitzar una requisa, van trobar diferents efectes en el seu interior que van traure a la via pública com a mesura de seguretat.

Entre els estris que van ser retirats de l’immoble incendiat es trobava un equip de tir amb arc professional valorat en una quantitat econòmica pròxima als mil euros. Un dels veïns de la zona va manifestar després als agents que eixe equip de tir amb arc li havia sigut sostret de la seua terrassa a mitjan mes de novembre de l’any 2023. A més va indicar que “sense cap genere de dubteseixe material havia sigut de la seua propietat fins que li ho van robar a la fi del passat any de la seua pròpia casa, la qual estava en els voltants de l’immoble que s’havia incendiat.

Els agents van traslladar després els efectes robats a dependències policials i finalment van entregar l’equip al legítim propietari. Amb la resta d’efectes encara es continuen les gestions per a esbrinar la seua procedència.

Seguidament, agents adscrits al Grup de Policia Judicial de la Comissaria d’Alcoi van dur a terme les perquisicions necessàries i van descobrir que l’habitatge incendiat havia sigut ocupada per un home i una dona. Després d’identificar plenament a aquestes dues persones, van procedir a la detenció d’un d’ells, un home espanyol de 20 anys, per un delicte de Robatori amb Força en Domicili. El detingut va ser posat a la disposició del Jutjat d’Instrucció en funcions de Guàrdia d’Alcoi, mentre continuen les gestions per a localitzar a l’altra persona implicada.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *