Troben a l’home desaparegut a Cocentaina

La Policia Local de Cocentaina ha comunicat passades les dues del migdia que ha sigut trobada la persona que va desaparéixer ahir en el municipi. L’home ha sigut encontrat en bon estat de salut encara que ha sigut traslladat a l’Hospital Verge dels Lliris d’Alcoi per a realitzar-li una revisió mèdica.

Un operatiu especial per a la cerca

Cal recordar que les alarmes saltaven aquest matí quan la mateixa Policia Local de la Vila Comtal demanava la col·laboració ciutadana per a trobar a una persona que havia desaparegut en la capital del Comtat en el dia d’ahir. Es tractava, segons la informació facilitada en aquell moment pels agents, de Rubén García Tomás; el qual té 45 anys d’edat i havia sigut vist per última vegada el dimecres 15 de març a l’entorn del Centre Social Real Blanc de la Vila Comtal, lloc on treballava.

El Cap de la Policia Local de Cocentaina assegurava en COPE ALCOI que es desconeixien els motius pels quals aquesta persona havia desaparegut. A més apuntava que anava vestit amb roba de color blau, en la qual figuraven les lletres de l’Associació APSA on exercia la seua activitat laboral «només sabem que va enviar uns àudios a la seua germana i a partir d’ací se li va perdre la pista. Tant els agents de la Policia Local com la Guàrdia Civil estan treballant sense descans en la seua cerca«, comentava Javier Prats.

Afegir que per a tractar de localitzar a la persona desapareguda, s’ha habilitat a primera hora del matí un operatiu especial, coordinat des del lloc de comandament avançat que s’ha situat en la Caserna de la Guàrdia Civil de Cocentaina. El dispositiu ha estat format per mitjans aeris, efectius del Consorci Provincial de Bomber de la Diputació d’Alacant i el grup de rescat de muntanya de la Guàrdia Civil.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *