Tres detinguts a Alcoi per la seua vinculació amb casos de violència entre grups criminals

La Policia Nacional ha detingut a Alcoi a 3 persones relacionades amb un entramat criminal dedicat als segrestos, robatoris amb violència, tràfic de drogues, tinença d’armes i altres delictes connexos. Aquestes detencions s’han produït en el marc d’una operació policial que s’ha saldat amb un total de 26 arrestos entre Crevillent, la nostra ciutat, Elx i el municipi murcià d’Alguazas.

En l’operatiu van participar més d’un centenar d’efectius de la Policia Nacional i la fase d’investigació ha esclarit que els detinguts posaven en pràctica la tipologia delictiva coneguda com a ‘bolcada’. Aquesta tracta de perpetrar robatoris a altres grups criminals, però la resolució dels quals és complicada per la poca col·laboració que ofereixen les víctimes, que en molts casos ni denuncien els fets. En l’esmentada operació es van intervindre 4 armes de foc llargues i altres 4 tales, diversa munició, matxets i navalles, 75 grams de cocaïna, 40 quilograms de marihuana i 352 plantes de marihuana. La investigació segueix oberta pel que no es descarten més detencions. Finalment, als detinguts se’ls imputen els delictes de segrest, robatori amb violència i intimidació, tinença il·lícita d’armes, tràfic de drogues, lesions, danys i pertinença a organització criminal.

Incendi i desperfectes pel vent a Alcoi 

Al marge d’això, el segon cap de setmana de febrer ha deixat a Alcoi diversos despreniments en alguns elements del mobiliari urbà o de superfícies comercials a causa de les fortes ratxes de vent que van bufar el dissabte a la ciutat però també en pràcticament tota la comarca. A més, els Bombers del Consorci Provincial d’Alacant van treballar al migdia en l’extinció d’un incendi en la zona de Gormaget que va calcinar unes 3’14 hectàrees de matoll tal com va informar el regidor de Seguretat de l’Ajuntament d’Alcoi; Raül Llopis.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *