Toni Francés, candidat del PSOE: “Som l’únic partit que té un projecte de ciutat per a recuperar el lideratge d’Alcoi”

Són dotze anys al capdavant de la ciutat, tres legislatures en l’alcaldia. No obstant això, Toni Francés té forces i il·lusió per a seguir en primera línia. “Quan un sent el reforç de la ciutadania i dels companys de partit, es presenta amb més ganes de continuar amb eixe projecte que ja va començar fa dotze anys”, ha assegurat Francés, en una entrevista concedida a Cope Alcoi.

I, per això, es presenta com a cap de llista pel PSOE a la què serà la seua quarta legislatura. “Tenim un repte apassionant i il·lusionant, el projecte que estem desenvolupant amb eixa oportunitat històrica que són els Fons Europeus per a poder fer d’Alcoi una ciutat moderna i competitiva”.

Parla Francés d’un projecte que porten dotze anys desenvolupant i de tot el treball que queda per davant. “Estem fent d’Alcoi una ciutat dinàmica i atractiva, però som conscients que queden molts reptes per davant. Volem continuar progressant i fer una ciutat més justa i igualitària”.

I, quant al seu programa electoral, asseguren que són els únics que compten amb un projecte, que han anat desgranant en les últimes dues setmanes. “Som l’únic partit que té un projecte de ciutat per a recuperar el lideratge d’Alcoi com a ciutat innovadora, industrial…”.

Hi ha treball per davant i Francés insisteix en tots els passos que s’han de donar en aquest sentit. “Cal ser capaços de promoure la innovació, el talent i a empreses, amb projectes com el parc científic de la Universitat Politècnica de València (UPV), el parc tecnològic de Rodes…”.

Els socialistes ixen a guanyar i volen governar en solitari. No estan oberts a pactes. “En aquestes legislatures hem governat amb 9, 7 i ara amb 12 regidors. Hem demostrat que la nostra manera de governar soles, però amb el diàleg i oberts a les propostes dels partits, funciona. Independentment del resultat, governarem en solitari, però comptant amb tots”.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *