Tirisiti ja trau el cap pel Teatre Principal d’Alcoi

Alcoi es prepara ja per al Nadal i els carrers de la ciutat a poc a poc es van transformant gràcies a la instal·lació de l’ornamentació que il·luminarà les nits de les pròximes festes. Però al marge d’això, una altra senyal que ens adverteix que el ‘Nadal Alcoià’ està molt a prop és l’inici dels preparatius per a les representacions del popular Betlem de Tirisiti.

A l’interior del Teatre Principal ja ha començat el muntatge de l’escenografia que acollirà les habituals representacions mentre que en la façana exterior ja és visible el cap del propi Tirisiti anunciant unes funcions que cada any són molt esperades, especialment pels més xicotets de la casa. En aquesta ocasió es preveu que unes 30.000 persones gaudisquen de les aventures de Tirisiti, Tereseta i la resta de personatges d’aquest enigmàtic Betlem; en una campanya que arrancarà el 24 de novembre per als escolars i que alçarà el vol amb força el 23 de desembre dirigida al públic en general. Abans d’això, el 15 de desembre a les 16:00h, eixiran a la venda les entrades en línia i es podran comprar des de la web ticketalcoi.com podent-se triar dies de funció fins al 5 de gener.

Cal destacar que s’han previst unes 120 sessions en la campanya prèvia a la general i aquestes representacions aniran dirigides a col·legis, centres de majors o centres de dia mentre que per a tot el públic seran un total de huitanta. Per a aquesta dició està prevista l’assistència de 200 centres educatius de la Comunitat Valenciana i el 24 de novembre també eixiran a la venda les entrades per a les sessions extraordinàries dels dissabtes de desembre que seran els dies 9, 16 i 23. Finalment s’estrenarà també nova pàgina web per a donar a conéixer el Betlem de Tirisiti i tots els secrets que espera una de les cites valencianes més tradicionals del Nadal.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *