Si tens pensat visitar la Fira de Cocentaina això t’interessa. Així pots reservar aparcament

Cocentaina ho té tot preparat per a la celebració de la Fira de Tots Sants i una de les qüestions amb les quals ha estat treballant l’organització durant els últims dies és la posada en marxa dels aparcaments que facilitaran l’estacionament de vehicles. Per a enguany s’han previst 13 zones per a aparcar entre els accessos sud, est i nord del municipi; la qual cosa es tradueix en més de 150.000 metres quadrats al voltant del nucli urbà.

Des de l’Ajuntament de la Vila Comtal expliquen que, al costat de les nou zones disponible d’aparcament lliure, s’han introduït 4 zones d’estacionament amb reserva prèvia que compten amb un total de 1200 places. Aqustes les podran retindre els visitants al certamen a través del portal web de la mateixa Fira pel mòdic preu de cinc euros i els qui facen la reserva tan sols han de seleccionar el dia de la visita, triar la zona d’aparcament i triar la xifra de reserves. Al marge d’això, existeixen dos aparcaments exclusius per a les persones amb mobilitat reduïda que se situen en les parts més pròximes als punts d’informació “des de l’Ajuntament no deixem d’introduir millores i avanços per a donar el millor servei a totes les persones que ens visiten any rere any , així com generar els menors inconvenients al veïnat. Des d’ací, animem a tots aquells que tenen l’oportunitat de visitar Cocentaina al fet que facen ús del transport públic, tant de l’autobús (que amplia les freqüències de la seua línia regular entre Alcoi-Cocentaina-Muro), com del tren. Però siga com siga, que la qüestió del desplaçament no supose cap impediment per a gaudir d’una Fira de Tots els Sants única, plena i diversa“, significa l’edil de Fira; Marcela Richart.

En els punts d’informació hi haurà també servei per a les persones amb mobilitat reduïda, les quals podran adquirir prestats bastons, plànols en braille o cadires de rodes. Finalment s’habilitarà un bus llançadora que acostarà als visitants que arriben amb tren des del baixador pròxim al paratge de Santa Bàrbara fins al nucli urbà.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *