Ser una empresa del segle XXI a Alcoi té premi

Tindre un caràcter innovador, adaptar-se en un context de transició ecològica com l’actual o fomentar l’eficiència són reptes als quals s’enfronta el sector empresarial de cara a un futur immediat. I a Alcoi este treball té el seu reconeixement.

La Cambra de Comerç d’Alcoi ha convocat la tercera edició dels Premis Empresarials Cambra Alcoi, amb l’objectiu de reconéixer el treball de les empreses de la ciutat en quatre categories: Indústria; Comerç, Servei i Turisme; Internacionalització, i Trajectòria Empresarial.

El termini d’inscripció de les empreses s’obri este mateix dimecres i acaba el 15 de desembre de 2023 a les dues del migdia. La gala de lliurament de premis serà el pròxim 1 de febrer de 2024 en el Cercle Industrial d’Alcoi. Tota la informació per a poder participar està ací.

«Es tracta de l’esdeveniment econòmic més important de la nostra ciutat. Volem fer-ho extensible a la nostra comarca», ha assegurat Pablo de Gracia, president de la Cambra de Comerç d’Alcoi. Per llei només poden presentar-se les empreses que desenvolupen la seua activitat econòmica a la ciutat. No obstant això, aposten per iniciar negociacions amb Cambra Alacant perquè, de cara al futur, també puguen optar als reconeixements altres municipis.

Des de la Cambra busquen que puguen tindre accés a estos premis el major nombre d’empreses possible. «Volem que siga un esdeveniment important, a nivell econòmic i territorial, en el qual puguem mostrar el múscul de les nostres empreses, valorar l’esforç que cada dia fan els empresaris obrint les seues finestres per a poder donar productes i serveis de qualitat i que siga un punt de trobada», ha explicat el president de la Cambra.

De Gràcia ha agraït la col·laboració en estos Premis de l’Ajuntament d’Alcoi, la Federació Empresarial de l’Alcoià i el Comtat (FEDAC) i Caixa Popular.

«Les nostres empreses han de créixer i modernitzar-se. Han de tindre un caràcter innovador, crear productes diferents als que hi ha en el mercat. A Alcoi s’està apostant per això: empreses que siguen innovadores, més eficients, respectuoses amb el medi ambient i que tinguen un creixement sostingut«, ha matisat Natxo Gómez, president de FEDAC.

En la mateixa línia s’ha mostrat Álex Cerradelo, vicealcalde, durant la roda de premsa de presentació d’estos Premis. «Hem clar d’afermar el caràcter comercial i industrial de la nostra ciutat ha de ser una de les nostres prioritats. Cal ajudar a la creació en el nostre territori de noves indústries i comerços, però hem d’ajudar també al teixit que ja existeix a modernitzar-se, a preparar-se per al nou escenari de transició ecològica. És fonamental per a fixar el talent que formem a la nostra ciutat».

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *