Rentada de cara al Collao per a aconseguir un camp a l’altura de l’Alcoyano

El Camp Municipal del Collao necessita una reforma important i així ho ha decidit la ciutadania a través dels Pressupostos Participatius. De fet aquesta proposta, valorada en 140.000 euros, ha sigut una de les més votades en l’última edició d’aquesta iniciativa en la qual han pres part un 10% de persones més amb dret a vot respecte al passat any. En total han participat 5.344 ciutadans, 735 més que en la passada edició, i un total de 4.618 han votat en línia mentre que 726 ho han fet de manera presencial.

Precisament l’afició demanda qüestions com que les cadires en les zones de Gol A i Gol B deixen de ser de pedra i que es col·loquen seients més còmodes per a poder gaudir dels partits. A això se li se sumen qüestions com la necessitat de pintar façanes exteriors o adequar els vestuaris «fa falta un poc més de manteniment i adaptar el camp a les necessitats que té el Club perquè és el que està ara en pitjors condicions si ens comparem amb la resta de conjunts que militen en la mateixa categoria que nosaltres«, comentava als micròfons de COPE ALCOI un fidel seguidor de l’Esportiu.

Altres propostes triades per la ciutadania

Dins de les propostes dels Pressupostos Participatius, en inversions també s’ha triat la rehabilitació i la millora de la pista d’atletisme valorada en 180,000 euros. Respecte a les propostes per a la despesa corrent, les tres més votades en agregar els vots en línia i presencial han sigut: realitzar activitats d’oci familiars com a narració de contes, musicoteràpia, jocs de taula, tallers de màgia, manualitats o pintacaras en tots els barris de la ciutat; valorada en 36,000 euros. També destaca realitzar una fira gastronòmica en el Mercat de Sant Mateu, amb 5,000 euros; i promoció de concerts pagats per a músics professionals qualificats a la ciutat, amb 20,000 euros. Les dues primeres han sorgit dels tallers participatius. Totes aquestes iniciatives seran incorporades al Pressupost Municipal de 2024.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *