La construcció de la rotonda de l’accés nord d’Alcoi començarà en sis mesos

La rotonda que regularà el trànsit en l’accés nord d’Alcoi va camí de ser una realitat després d’una llarga reivindicació, especialment d’àmbits com els empresaris del Polígon Industrial Cotes Baixes.

El projecte va ser adjudicat el passat 20 de juliol a l’empresa PAVASAL amb una quantia que és pròxima al milió d’euros. El contracte inclou millores com la construcció de voreres de 1,80 metres en tot l’entorn, a més d’un carril bici de 2 metres d’ample. La infraestructura, que regularà el trànsit en l’accés nord de la ciutat i al costat del terme municipal de Cocentaina, ha sigut molt demandada especialment pels empresaris de Cotes Baixesnecessitem que aquesta rotonda es construïsca com més prompte millor perquè actualment a l’entrada al polígon és un coll de botella ja que s’ajunten els vehicles que volen accedir a l’àrea industrial amb aquells que volen entrar a Alcoi des de Cocentaina. S’ha demorat molt en el temps però que haja eixit ja a concurs és una bona notícia així que esperem que estiga licitada al més prompte possible perquè no es retarde més l’inici d’unes obres tan esperades“, comentava en COPE ALCOI Ramón Juan, president de la EGM de Cotes Baixes.

La reurbanització del punt on s’habilitarà la rotonda implicarà, a més de reordenar el trànsit, la creació un entorn urbà més accessible, inclusiu i sostenible que persegueix l’impuls de la descarbonització de la mobilitat urbana. Tot això al costat de la millora de la qualitat de l’aire a través de la potenciació dels trajectes a peu i amb bicicleta.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *