Quin temps farà aquest cap de setmana a la comarca?

Les comarques de l’Alcoià i el Comtat han viscut una de les setmanes més gèlides del que portem d’hivern. Les màximes no han arribat a superar els 10 graus en les hores centrals del dia mentre que les mínimes s’han quedat per davall dels 0 en quasi totes les jornades.

Hui dia ens preguntem el temps que farà aquest cap de setmana en ciutats com Alcoi. Segons l’Agència Estatal de Meteorologia (AEMET) hui tindrem alternança de núvols i clars amb màximes d’11 graus mentre que les mínimes se situaran al voltant dels -1. Demà dissabte ja lluirà el sol amb cels buidats pujant les màximes fins als 13 graus i les mínimes es quedaran en 1 grau. Finalment el diumenge augmentarà la nuvolositat encara que seguirem amb tendència a l’alça en les temperatures posat les màximes aconseguiran als 16 graus i les mínimes es quedaran en els 3. A partir del dilluns deixarem arrere el fred que ens ha acompanyat en aquesta recta final de l’hivern i passarem a una situació climatològica més pròpia de l’estiu amb màximes que fregaran els 23 graus.

La neu protagonista de la setmana

Cal assenyalar que el passat dimecres va ser protagonista la neu en punts alts d’Alcoi com El Baradello. A més també van caure flocs a la Serra d’Aitana o en La Serrella i la precipitació també va cobrir de blanc altres indrets com La Carrasqueta o El Despenyador, aquest últim en el terme municipal de Castalla. Per una altra costat van veure nevar en Xorret de Catí, el Port de Tudons o El Maigmó per damunt dels 1000 metres d’altura. En altres poblacions com Benimassot va arribar a caure calamarsa i en els nuclis urbans de Cocentaina o Muro va tindre rellevància la pluja amb precipitacions que van arribar a ser una mica intenses en determinats moments de la vesprada.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *