Quin temps farà a Alcoi la primera setmana de primavera?

Hui dilluns, 20 de març, arrancarà la primavera i deixarem arrere un hivern que ha destacat generalment a les comarques de l’Alcoià i el Comtat pel bon temps així com les altes temperatures. El fred va tardar a arribar i fins a mitjan gener no van començar a donar-se les baixes temperatures, una situació que va ser més notòria entre finals d’hivern i principis de març amb mínimes que van arribar a fregar els cinc graus negatius.

L’estació primaveral començarà a les 22 hores i 24 minuts, durarà 92 dies i acabarà el 21 de juny; jornada en la qual entrarem oficialment en l’estiu. A Alcoi i les nostres comarques, la primera setmana de primavera vindrà marcada pel bon temps, el sol i unes temperatures elevades que seran més pròpies del període estiuenc. Segons l’Agència Estatal de Meteorologia (AEMET), hui dilluns tindrem a la ciutat alternança de núvols i clars amb màximes que arribaran als 20 graus mentre que les mínimes estaran entorn dels 8 durant la matinada. A partir d’ací, dimarts i dimecres lluirà el sol amb cels despejats pujant les màximes fins als 23 graus en les hores centrals de la jornada i quedant les mínimes en els 9 graus. A partir del dijous viurem de nou una situació anticiclònica de cara al cap de setmana amb temps assolellat i màximes que pujaran considerablement fins a situar-se en els 26 graus en dies com el diumenge 26 de març i en aquest cas les mínimes no baixaran dels 13 tant el mateix dijous com el divendres, dissabte i el diumenge.

Recorda també que en la matinada del dissabte al diumenge es procedirà al canvi d’hora per a entrar en l’horari d’estiu. A les dues de la matinada haurem d’avançar el rellotge una hora i seran les 3, un fet que farà que comence el dia abans i que tarde més a fer-se de nit.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *