‘Palau Mediterrani’, nou espai que se sumarà a la Fira de Tots Sants de Cocentaina

L’Ajuntament de Cocentaina i Casa Mediterranio col·laboraran en la pròxima edició de la Fira de Tots Sants mitjançant la creació del ‘Palau Mediterrani’, una iniciativa que busca promoure la diversitat i unió dels països mediterranis a través d’elements culturals i significatius. Casa Mediterrani, un consorci públic que enforteix els llaços entre Espanya i els països del Mediterrani, treballarà conjuntament amb el Consistori de la capital del Comtat per a dur a terme aquesta interessant activitat.

Els representants de l’Ajuntament de Cocentaina, incloent-hi Marcela Richart, regidora de Fira, Marisa Abad, edil d’Hisenda, i Gustavo Baena, tècnic de Fira, es van reunir amb els màxims responsables de Casa Mediterranio, encapçalats pel director general Andrés Perelló, a Alacant. Aquesta col·laboració busca aprofitar la capacitat del certamen contestà per a atraure visitants i promoure activitats culturals d’alta qualitat.

 

El ‘Palau Mediterrani’ estarà situat al Palau Comtal i oferirà una nova mostra expositiva i experiencial que acostarà elements culturals de països banyats pel Mediterrani, com Grècia, Turquia, Egipte o Jordània. La regidora Marcela Richart va expressar el seu entusiasme per aquesta estreta col·laboració amb Casa Mediterranio i la seua contribució a l’activitat cultural de la Fira de Tots Santsés una entitat amb un gran prestigi institucional i cultural, i comptar amb la seua aportació a l’activitat i l’agenda cultural de la Fira de Tots Sants seria un salt de qualitat molt gran. La nostra intenció és que les persones que vinguen a la Fira de Cocentaina puguen gaudir d’una experiència completa, gastronòmica i lúdica, però també cultural i divulgativa, amb propostes de qualitat i excel·lència. Estem segurs que aquesta línia de col·laboració amb Casa Mediterrani i amb el ‘Palau Mediterrani’ sorprendrà i complaurà a veïns i visitants“, va assenyalar la munícipe.

La col·laboració entre l’Ajuntament de Cocentaina i Casa Mediterranio promet enriquir la pròxima edició de la Fira de Tots Sants. Serà a través d’una proposta cultural innovadora que celebrarà la diversitat del Mediterrani.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *