Neteja del vehicle i venda de droga, el negoci d’un safareig de cotxes al Comtat

La Guàrdia Civil ha desmantellat un punt de venda de drogues que operava sota la façana d’un llavador de vehicles d’un municipi del Comtat, tot això després d’una intensa investigació iniciada a l’abril d’enguany. En els registres realitzats, a més de detindre al propietari de l’establiment, s’han intervingut drogues, armes i diners.

Les investigacions es van iniciar el mes d’abril, quan la Guardia Civil de Muro va rebre informació sobre la presumpta activitat il·lícita en un llavador de la comarca del Comtat. Immediatament van sol·licitar la col·laboració de l’Equip ROCA de la Companyia d’Ibi per a continuar amb les investigacions. Durant diverses setmanes, es va dur a terme una vigilància discreta i contínua, en la qual es va observar un inusual flux de persones i vehicles que entraven i eixien de les instal·lacions sense utilitzar els serveis del safareig.

Reunint suficients proves, el dia deu de maig, es van realitzar dues entrades i registres autoritzats pel Jutjat d’Instrucció número 4 d’Alcoi. Les operacions es van dur a terme tant en el safareig com en l’habitatge del presumpte autor dels fets. Els agents van detindre a l’amo del safareig, un espanyol de 37 anys, per un delicte de tràfic de drogues.

Fruit dels registres, es van intervindre 720 grams de marihuana, 3 grams de cocaïna, efectes per al pesatge, cort i manipulació de la droga, 5.300 euros i diverses armes blanques, prohibides i detonadors. A més, es van identificar a dos treballadors en el safareig, els quals no tenien coneixement de l’activitat il·lícita que estava realitzant el seu cap.

El detingut, que mancava d’antecedents per fets similars, juntament amb els efectes intervinguts, ha sigut posat a la disposició del Jutjat d’Instrucció núm. 4 d’Alcoi, que ha decretat la seua posada en llibertat amb mesures cautelars.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *