Mor una jove de 25 anys després d’un accident de moto a Alcoi

Ha mort una jove de 25 anys que va ingressar a l’Hospital Verge dels Lliris després de tindre un accident de moto al carrer Sant Rosa d’Alcoi.

Els fets van tindre lloc el dimarts, sobre les deu i mitja de la nit, segons ha confirmat el Centre d’Informació i Coordinació d’Urgències (CICU). En el sinistre van estar implicats un cotxe i la moto en la qual viatjava la víctima, junt a un jove de 21 anys.

Fins allí es va mobilitzar el SAMU i una unitat del Suport Vital Bàsic. La jove, que presentava politraumatismes, va ser ingressada a l’Hospital Verge dels Lliris, on va acabar morint este dimecres.

El xic també va ser portat a l’hospital amb policontusions, però es troba estable. La Unitat d’Atestats i Informes de la Policia Local d’Alcoi es troba investigant este tràgic accident.

Altres successos a Alcoi

La Policia Local d’Alcoi va sorprendre el passat cap de setmana tres persones que recollien olives d’una parcel·la privada, sense l’autorització del seu titular. En total, van ser intervinguts 127 quilos d’olives. S’investiga a estes persones per un presumpte delicte de furt.

Des del Grup ROCA de la Guàrdia Civil, que centra els seus esforços en els robatoris en zones rurals, destaquen la importància que es denuncie qualsevol furt d’olives per xicotet que siga i també que s’alerte de la presència sospitosa de qualsevol vehicle o persones en la zona.

Este passat divendres a la vesprada van saltar totes les alarmes a la urbanització El Estepar d’Alcoi, quan es va decretar un incendi forestal que posava en alerta a tots els veïns.

No obstant això, segons s’informa des de la Policia Local d’Alcoi, la ràpida actuació dels efectius policials, Protecció Civil i el Consorci Provincial de Bombers d’Alacant, va permetre el ràpid control i extinció de les flames. No cal lamentar danys personals, únicament es va veure afectada massa forestal.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *