Mor un motorista de 86 anys en un accident a Alcoi

El succés ha tingut lloc aquest dijous entre la rotonda del carrer Oliver i el pont de Fernando Reig. Un home de 86 anys ha mort en un accident de moto.

Segons testimonis que han presenciat l’escena, l’home -que viatjava en la moto- ha xocat contra el cotxe que anava davant d’ell. Aquest últim circulava amb total normalitat, per la qual cosa més enllà de la moto no hi ha hagut més vehicles involucrats en el sinistre.

L’avís es va donar a les sis i vint de la vesprada. El Centre d’Informació i Coordinació d’Urgències (CICU) va mobilitzar, immediatament, una unitat del SAMU, l’equip mèdic del qual només va poder confirmar, lamentablement, la defunció de l’home.

A causa del tràgic accident, el trànsit s’ha vist afectat durant un espai de temps. Ha causat i cues i el tall del trànsit de vehicles en aquesta intersecció entre els carrers Santa Rosa i Oliver.

Atropellament a Ibi

Aquesta mateixa setmana va haver-hi un altre accident en la localitat alacantina d’Ibi. L’incident es va produir aquest dimarts, 18 d’abril. Una dona i la seua filla de huit anys van resultar ferides després de ser atropellades pel conductor d’un vehicle quan es dirigien al CEIP Derramador.

La mare i la filla es trobaven creuant pel pas de vianants, segons va informar la Policia Local del municipi, quan – de manera sorprenent- el cotxe les va envestir i les va llançar sobre la calçada. Cap de les dues presentava, afortunadament, ferides de gravetat. La dona tenia una ferida al cap i la xiquet un fort dolor en un dels seus turmells.

La Guàrdia Civil es trobava als voltants de la zona en el moment del sinistre i van ser els agents els primers a socórrer a les víctimes. Immediatament van traslladar l’avís a la Policia Local d’Ibi.

Després de l’incident es va aconseguir detindre el vehicle i el conductor va al·legar que el sol li va produir un reflex en la lluna del seu turisme i li va impedir veure que les dues persones creuaven en aqueix moment.

Imatge: Google Maps

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *