Mor als 79 anys l’alcoià Miguel Valor

Ahir diumenge va transcendir la defunció de l’alcoià Miguel Valor als 79 anys d’edat, ex alcalde d’Alacant i històric dirigent del Partit Popular a la nostra província. L’Ajuntament d’Alcoi, a través de l’alcalde Toni Francés, va lamentar la pèrdua i va destacar la gran trajectòria política de Valor unida a la promoció de la cultura o l’esport.

Valor va tindre una dilatada carrera política en l’administració provincial i autonòmica, quasi sempre vinculada a la cultura, que va culminar a la fi de 2014 amb l’arribada a l’alcaldia de la ciutat d’Alacant després de la dimissió de Sonia Castedo. El polític alcoià va començar la seua aventura en la política en UCD com a regidor d’Esports de l’Ajuntament d’Alcoi de 1979 a 1983 i, posteriorment, va ser diputat de Cultura i Esports de la Diputació Provincial d’Alacant de 1983 a 1991. Durant la dècada dels 90 va exercir el càrrec de Secretari Provincial del PP a Alacant, responsabilitat que va compaginar amb el de Diputat de les Corts Valencianes. De 1995 a 2007 va ser regidor de l’Ajuntament d’Alacant, Vicepresident de la Diputació Provincial i Diputat de Cultura i Esports. També va ser tinent d’Alcalde de l’Ajuntament d’Alacant i regidor de cultura (2007-2014). Després de la dimissió de Castedo, Miguel Valor va ser elegit nou alcalde amb el suport del seu grup municipal, mantenint a més els càrrecs de regidor de Cultura i president del Patronat Municipal de Turisme i Platges.

L’Ajuntament d’Alcoi destaca la trajectòria de Valor

Des de l’Ajuntament d’Alcoi també s’han volgut sumar a les mostres de condolença que s’han succeït en les últimes hores després de la defunció de Miguel Valor. El Consistori, a través d’un comunicat, ha volgut donar el seu suport i solidaritat a la família, companys, amics així com a tots aquells que han viscut i treballat al seu costat. Cal recordar que a la nostra ciutat, Valor va ser regidor d’Esports d’Alcoi per UCD en la primera legislatura de la democràcia, en la qual Alcoi va tindre un govern de concentració encapçalat pel PSOE amb Josep Sanus «ens ha deixat un alcoià que treballat molt per la Cultura i l’Esport en diferents administracions, començant a l’Ajuntament d’Alcoi i acabant en el d’Alacant. Vull traslladar el meu condol a la família, amics i companys polítics de Miguel Valor«. va significar ahir diumenge l’alcalde; Toni Francés.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *