Més control sobre els establiments que venguen beguda i bocates en Festes d’Alcoi

L’Ajuntament d’Alcoi, la Policia Local i entitats comercials de la ciutat es van reunir ahir per a abordar el compliment de les llicències d’activitats autoritzades en els comerços i hostaleria durant les pròximes Festes de Moros i Cristians en honor a Sant Jordi. La trobada va comptar amb la presència del vicealcalde i edil de Comerç, Àlex Cerradelo, el regidor de Seguretat, Raül Llopis, el cap de la Policia Local d’Alcoi i tècnics dels departaments municipals implicats en aquesta qüestió . Tots van coincidir en la importància de garantir el compliment de les llicències per a promoure la convivència durant aquestes celebracions.

Es va posar l’accent en el control de la venda de begudes alcohòliques, especialment davant el coneixement d’incompliments de la normativa. L’Ajuntament va recordar que només els locals amb l’epígraf de bar, restaurant o cafeteria estan autoritzats per a vendre begudes o aliments manipulats. Així mateix, es va anunciar que la Policia Local durà a terme controls per a assegurar el compliment d’aquestes llicències tant abans com durant les festivitats.

A més del tema de les llicències, es van abordar altres qüestions rellevants. Es va destacar l’obligació que tenen els locals d’hostaleria de mantindre operatius els serveis de banys per als seus clients. També es va esmentar la importància d’apagar la música durant el Dia dels Músics al pas de les bandes durant la Festa del Pasdoble, amb la finalitat de garantir el desenvolupament normal de l’esdeveniment i permetre que el públic el gaudisca plenament “aquestes mesures busquen assegurar un ambient festiu segur i harmoniós per a tots els ciutadans durant les celebracions. El compromís conjunt de l’Ajuntament, la Policia Local i les entitats comercials reflecteix la determinació de vetlar pel compliment de les normatives vigents i promoure unes festes en les quals prevalga el respecte i la convivència“, remarquen des del consistori.

Des del sector de l’hostaleria també han aplaudit la mesura del reforç de controls. Entre altres coses, insisteixen, que això contribuirà a frenar la venda d’alcohol als menors d’edat.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *