‘Mediodía Cope’ Alcoi divendres 24 de març 2023 (14:20h)

Hui divendres hem parlat de l’homenatge que es farà aquest dissabte a les víctimes de la residència Domus VI d’Alcoi. També ens hem centrat en les pròximes eleccions municipals i en què l’alcalde d’Almudaina deixarà de ser el més veterà d’Espanya.

José Luís Seguí ostenta el títol de ser l’alcalde més veterà d’Espanya després d’estar al capdavant de l’Ajuntament d’Almudaina, al Comtat, des de fa més de cinquanta anys. Ara ha decidit donar-se un respir i ha anunciat que després d’haver complit 82 anys no repetirà com a candidat a l’alcaldia en les pròximes Eleccions Municipals del 28 de maig.

Seguí, que fins a última hora va considerar repetir per seguir encara amb forces, ha fet un pas arrere perquè després de mig segle com a alcalde toca iniciar un nou camí al poble. Assegura que cal saber quan retirar-se i deixa clar que es troba perfectament de salut «estic convençut que, en cas d’haver optat a la dotzena legislatura, hauríem aconseguit revalidar l’alcaldia perquè la gent està molt contenta amb el treball que hem fet al llarg d’aquests últims anys. Ha sigut tot un honor treballar per un poble com el d’Almudaina«, significa. José Luís Seguí explica també que a l’hora de prendre aquesta decisió ha tingut tot el suport de la seua família «tant la meua dona com els meus fills, i fins i tot el meu germà, m’han dit que ja està bé. Crec que tenen raó després de més de 51 anys com a alcalde. A partir del 28 de maig em dedicaré a ajudar al meu fill en la seua explotació agrícola de cireres així com en altres terrenys d’ametlers i oliveres. No estaré parat i el nou alcalde em tindrà ací per al que necessite«, conclou un primer edil que ha obtingut onze majories absolutes des de l’inici de la Democràcia.

Indicar que José Luís Seguí ja té successor per a l’alcaldia. Es tracta de Pau Navarro, un jove de vint-i-sis anys en la mateixa candidatura dels quals està també el net del mateix Seguí, de tan sols vint. Tots dos intentaran fer-se amb actes de regidor, que únicament són cinc a l’Ajuntament d’aquesta població del Comtat.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *