‘Mediodía Cope’ Alcoi divendres 24 de maig 2024 (14:20h)

Hui divendres t’hem recordat que per a demà aquesta convocada la manifestació en defensa de l’Alcoyano. A més hem destacat que aquest divendres s’ha celebrat el Ple Extraordinari a l’Ajuntament d’Alcoi per a declarar BIC al Deportivo.

No s’han produït sorpreses i la votació en el Ple Extraordinari celebrat a l’Ajuntament d’Alcoi a primera hora del matí d’aquest divendres ha tirat avant segons el que estava previst. Hi ha hagut unanimitat a l’hora d’aprovar que el Club Esportiu Alcoyano siga declarat com a Bé d’Interés Cultural (BIC), una proposta que ara serà elevada a la Generalitat Valenciana.

El regidor de Patrimoni Cultural ha sigut l’encarregat de defensar la petició recordant la idiosincràsia del Club blanc-i-blau, entitat que va ser fundada el 13 de setembre de 1928. També ha destacat la trajectòria esportiva i social de l’Alcoyano en els seus quasi cent anys d’història “un club amb valors socials centrats en la defensa de la rellevància local, i la importància del festiu, lúdic i recreatiu, així com exemple educacional per a la societat en general però, especialment, per als individus més xicotets que veuen en el club un exemple de treball en equip, respecte, compromís, responsabilitat, esforç, igualtat i disciplina“, ha afirmat Ignacio Trelis. Des del Partit Popular han pres la paraula per a fer un important anunci “el nostre partit ha fet els deures i tenim el compromís del president de la Generalitat Valenciana, Carlos Mazón, per a agilitzar al màxim aquesta qüestió“, ha dit el regidor Jordi Reig.

Demà manifestació fins al Collao

Recordar que per a aquest dissabte està convocada una manifestació que partirà a les cinc de la vesprada des de l’Ajuntament d’Alcoi i que discorrerà fins al Collao. Des de la plataforma ‘La Moral No Morirà’ han emés un comunicat en el qual animen a la societat en general a sumar-se a la marxa abans de la trobada Alcoyano-Intercity que es disputarà després d’aquesta.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *