‘Mediodía Cope’ Alcoi dimarts 26 de març 2024 (14:20h)

Hui dimarts hem recordat els índexs d’ocupació en els allotjaments rurals d’interior de les nostres comarques de cara a Setmana Santa. També hem comentat que els Centres de Salut d’Alcoi tancaran a la vesprada durant els pròxims dies.

La situació de la sanitat de les nostres comarques segueix de plena actualitat i en els últims dies hem conegut que els Centres de Salut d’Alcoi tancaran durant les vesprades. Serà el 28 de març, Dijous Sant, i la setmana compresa entre el 2 i el 5 d’abril després de Pasqua. Durant tot aquest temps, si tenim alguna urgència a partir de les 15:00h, no hi haurà més remei que acudir a Urgències de l’Hospital Verge dels Lliris.

Des de Compromís Alcoi han lamentat la situació i han assegurat que la mateixa és fruit de no haver declarat al nostre Departament de Salut com a zona de difícil cobertura. A més insisteixen que la falta de personal fa que es donen aquests tancaments en períodes vacacionals i fins i tot a l’estiu “el fet de no haver declarat la nostra àrea de salut com a zona de difícil cobertura té conseqüències negatives per al servei sanitari i els efectes de la decisió del PP ja s’estan demostrant. Des del Partit Popular s’han negat al fet que els facultatius sanitaris reben incentius per a ocupar places a la nostra ciutat, en contra del que l’Ajuntament havia defensat fa un parell de mesos, amb el vot favorable de tots els partits. Això era una reivindicació que pretenia millorar la falta de personal i evitar situacions com aquest nou tancament dels Centres de Salut“, ha manifestat sobre aquest tema el regidor de Salut Pública; Carles Sansalvador.

El tancament del Centre de Salut per Pasqua també afecta a altres poblacions d’aquestes comarquesIbi, per exemple, és un altre dels municipis on es reduirà l’horari d’atenció a partir del Dijous Sant i des de l’Ajuntament de la Vila Joguetera volen insistir que el Departament de Salut siga considerat de difícil cobertura i a través del ple insten la Conselleria de Sanitat al fet que reconsidere el plantejament.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *