Màximes de ple estiu a Alcoi a menys de quinze dies per a Nadal

Després d’un pont festiu amb temperatures més fresques i pròpies de l’època de l’any en la qual ens trobem, la segona setmana completa de desembre arranca amb temperatures de ple estiu. I és que a Alcoi es fregaran els trenta graus entre hui i demà a menys de quinze dies per a Nadal.

La previsió de l’Agència Estatal de Meteorologia (AEMET) apunta que el dilluns 11 de desembre estarà marcat per cels buidats amb predomini del sol augmentant la nuvolositat de cara al migdia i bona part de la vesprada. Les màximes, atenció, seran de 26 graus en les hores centrals del dia mentre que les mínimes estaran entorn dels 14 graus de matinada. Demà dimarts, 12 de desembre, es repetirà una situació idèntica amb temperatures tant màximes com mínimes que continuaran sent pròpies de l’estiu i que a penes patiran canvis respecte al dia de hui.

A partir del dimecres 13 de desembre, festivitat de Santa Llúcia, canvia per complet la situació amb una baixada dràstica de temperatures de fins a quasi deu graus. Tindrem en aquesta jornada alternança de núvols i clars amb màximes de 16 graus i mínimes que estaran en els 8. I precisament les mínimes continuaran baixant el dijous 14 de desembre fins als cinc graus, la qual cosa incrementarà la sensació de fred en un dia en què tindrem també a Alcoi màximes idèntiques a les del dia anterior.

Cap de setmana previ a Nadal amb fred 

Amb aquesta situació atmosfèrica arribarem a un cap de setmana en el qual tant divendres com dissabte i diumenge tindrem màximes entorn dels 15 graus. Continuarà lluint el sol en les tres jornades, amb augment de nuvolositat en fosquejar, i les mínimes seran de 7 els dos primers dies baixant fins als 3 el diumenge. De fet, hui dilluns, l’Agència Estatal de Meteorologia pronostica una baixada de la cota de neu fins als 1100 metres el divendres així com el dissabte.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *