Maltracte animal: denunciat per deixar animals en un vehicle tota la nit a Alcoi

Per a molts els animals formen part de la família. Sobretot, quan es tracta de gossos i gats. No obstant això, hi ha gent a la qual se li oblida que es tracta d’éssers vius i que mereixen un tracte digne i adequat.

Un home ha sigut denunciat per tindre animals en instal·lacions indegudes. Els fets van tindre lloc divendres passat. El presumpte responsable pernoctava a la ciutat i va deixar a diversos gossos en un vehicle estacionat, sense refrigeració ni aigua. I a això se sumen les altes temperatures que s’estan registrant, majors encara a l’interior d’un vehicle.

Efectius de la Policia Local d’Alcoi van localitzar al presumpte responsable i els animals van poder ser rescatats i atesos.

Abandó animal

Durant l’estiu, quan moltes famílies es van de vacances, es complica també la situació dels animals de companyia. Augmenten els abandons. Des de la Policia Local d’Alcoi expliquen que els abandons estan sancionats amb multes de fins a 45.000 euros, podent constituir fins i tot un delicte.

Davant el coneixement d’un cas d’abandó, els agents demanen a la ciutadania que es pose en contacte per a informar a través del 112 o 965537145.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *