L’última setmana de novembre arranca a Alcoi amb risc elevat d’incendis

El mes de novembre acaba a Alcoi amb elevades temperatures i risc màxim d’incendis forestals per avui segons ha decretat la Generalitat Valenciana. La situació afecta tot l’interior de la província d’Alacant, per això aquest màxim risc de focs s’estén a tots els municipis de les comarques de l’Alcoià i el Comtat.

Els darrers dies del mes estaran marcats per màximes un tant elevades durant les hores centrals del dia i augmentarà l’amplitud tèrmica ja que les matinades seran fredes amb mínimes que estaran per sota dels deu graus. Hui dilluns, segons l’AEMET, tindrem alternança de núvols i clarianes durant tota la jornada arribant les temperatures màximes als vint graus mentre que les mínimes seran de nou. Ja dimarts els cels quedaran coberts al matí, amb alternança de núvols i clarianes de cara a la tarda, i les temperatures es mantindran gairebé sense canvis amb màximes de 18 i mínimes de 9. Per al dimecres 29 de novembre s’esperen cels clars amb predomini del col durant bona part de la jornada i els índexs de temperatura gairebé no patiran canvis ja que tant màximes com mínimes es mantindran com a l’inici d’aquesta setmana. Dijous sí que notarem un lleuger augment de les temperatures en una jornada en què novament lluirà el sol i en què tindrem màximes de 22 graus i mínimes de 13.

Així acabarà el novembre, i divendres la previsió de l’Agència Estatal de Meteorologia ens adverteix d’un inici de desembre marcat a Alcoi per una acusada baixada de les temperatures mínimes. Divendres, dissabte i diumenge arribaran les temperatures als tres graus per la matinada i les mínimes oscil·laran entre els 18 així com els 14 graus. Els primers dies del cap de setmana destacaran per l’alternança de núvols i clarianes mentre que diumenge els cels quedaran coberts encara que per ara sense risc de precipitacions.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *