L’oratge a Alcoi per als primers dies de març: seguiran les baixes temperatures

Aquesta setmana acomiadem el mes de febrer i ho fem amb una considerable baixada de temperatures a Alcoi. Estem notant el fred després de setmanes en les quals les temperatures han fregat els 20 graus, i fins i tot els hem superats, en jornades en les quals hem arribat aconseguir els 25 graus en ple hivern.

Els últims dies de febrer estaran marcats per un augment de la nuvolositat, vent i fins i tot possibilitat d’algun ruixat. Les màximes estaran per davall dels 20 graus en les hores centrals del dia i les matinades seran fredes amb mínimes que a penes superaran els 5 graus durant tota la setmana. Amb aquest context acabarem febrer i donarem la benvinguda a març, una situació atmosfèrica que estarà marcada pel fred i en la qual a penes hi ha signe que vagen a arribar les pluges amb intensitat.

El primer cap de setmana de març tindrem alternança de núvols i clars sense risc de precipitacions tal com confirmen les previsions de l’Agència Estatal de Meteorologia. El divendres, tindrem alternança de núvols i clars amb temperatures màximes  que estaran entorn dels 16 graus en les hores centrals del dia mentre que les mínimes seguiran sense superar els cinc graus durant les matinades en la mateixa línia de tota la setmana. Dissabte i diumenge continuarem amb alternança de núvols i clars, màximes que seguiran sense superar els 20 graus i matinades molt fredes en les quals els termòmetres a penes superaran els 5 graus.

Segueixen sense arribar les pluges abundants 

Les dades de pluja continuen sent irrisoris. En el que portem de mes, s’han comptabilitzat en el Pluviòmetre del Círculo Industrial d’Alcoi un total de 6 dies de precipitacions que tan sols han suposat 11 litres per metre quadrat. És un dia més de pluja que gener on sol van caure 17’8 litres per metre quadrat a la ciutat.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *