L’oratge a Alcoi per a aquesta nova setmana de febrer: les màximes tornen a baixar

Alcoi afronta la primera setmana completa del mes de febrer amb una de freda i una de calenta quant a l’oratge es refereix. I és que la primera meitat de l’actual setmana estarà marcada per temperatures primaverals mentre que de cara al cap de setmana la situació començarà a canviar amb una notable baixada de les màximes.

Els pronòstics de l’AEMET destaquen que en els primers dies de la setmana es repetirà una situació climatològica idèntica que estarà marcada per cels despejats, predomini del sol i augment de la nuvolositat de cara a les vesprades. Les màximes estaran al voltant dels 20 graus en les hores centrals del dia, amb un ambient pràcticament primaveral, però de cara a la nit i especialment les matinades; les mínimes seran una mica fredes entorn dels 5 graus de mínima. De cara a la recta final de la setmana eixes mínimes nocturnes pujaran un poc fins a situar-se en valors pròxims als 10 graus.

Baixada de temperatures de cara a la fi de setmana

El segon cap de setmana de febrer, que estarà marcat per la celebració d’esdeveniments com el Carnestoltes de Muro, vindrà amb una considerable baixada de les temperatures. El divendres s’esperen cels coberts amb ruixats, màximes de 15 graus i mínimes de 9 graus, situant-se la cota de neu entorn dels 1500 tal com apunten des de l’AEMET. El dissabte estaria marcat per l’alternança de núvols i clars, seguint la probabilitat de ruixats, i el diumenge seria una jornada molt freda en la qual les màximes a penes superarien els deu graus estant la cota de neu situada a Alcoi en els 900 metres. Les mínimes estaran entorn dels cinc graus en un diumenge posterior al Carnestoltes que seria d’alternança de núvols i clars. Serà un nou aperitiu d’hivern perquè a partir de la tercera setmana de febrer tornaran a pujar les màximes fins a fregar els vint graus en les hores centrals del dia.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *