L’incendi de la Vall d’Albaida es manté fora de les nostres comarques

Efectius del Consorci Provincial de Bombers d’Alacant han participat esta passada nit en les tasques d’extinció de l’incendi de Montixelvo, que assota a les comarques de la Vall d’Albaida i la Safor. El foc, continua, a esta hora descontrolat, per les condicions meteorològiques.

Les flames arribaven ahir fins a la zona limítrofa amb L’Orxa. Els bombers han estat esta nit vigilant que el foc no entrara a la província d’Alacant per les nostres comarques. I, fins ara, tan sols han fregat el terme municipal d’aquesta localitat del Comtat.

Estem treballant amb unes previsions meteorològiques bastant adverses que ha impedit que puguem mobilitzar mitjans aeris. Estem preparats perquè en qualsevol moment hàgem d’ampliar estos mitjans, ja que està en la zona limítrofa amb la província d’Alacant. Està tota la plantilla en alerta en el cas que hàgem d’anar a fer costat als companys de València“, ha explicat César Alcaraz, oficial portaveu del Consorci.

A les huit del matí s’ha rellevat als efectius que han estat en la zona tota la nit. S’han desplegat un oficial, dos sotsoficials, dos sergents, tres caps i dotze bombers. Quant a la infraestructura, tres vehicles de prefectura, un vehicle una autobomba nodrissa pesada i tres rurals pesats.

Des del Consorci Provincial de Bombers han reiterat aquest migdia en un comunicat que segueixen vigilants per a evitar que les flames puguen entrar a la província d’Alacant. A més, els efectius continuan treballant donant suport a les labors d’extinció d’un sinistre que es va iniciar en el municipi de Montixelvo ahir i que fins i tot va obligar a l’evacuació de fins a quatre municipis. Les últimes informacions que s’han conegut en este divendres confirmen que el sinistre ha cremat fins a un total de dos mil hectàrees en les últimes hores.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *