Les obres de La Rosaleda deixen l’Eixample d’Alcoi sense pàrquing a partir de març

Les obres per a adaptar La Rosaleda a la legalitat, i complir amb la sentència del TSJ que insta a reposar la zona verda eliminada, continuen avançant a bon ritme i a partir dels primers dies de març prendran un nou impuls una vegada es faça efectiu el tancament del pàrquing. Això deixarà al barri de l’Eixample d’Alcoi sense un aparcament durant uns deu mesos, període estimat perquè es duguen a terme els treballs.

Des de l’Associació Veïnal de l’Eixample creuen que això perjudicarà els veïns i comerços de la zona ja que consideren que l’actual aparcament presta un bon servei que és utilitzat diàriament per moltes persones. Lamenten a més que no s’hagen previst solucions alternatives “tal vegada des de l’Ajuntament s’hauria d’haver pensat amb temps adequar algun solar pròxim en el qual es poguera aparcar perquè el pàrquing fa el seu paper, i més de cara a les Festes de Moros i Cristians“, explicava en COPE ALCOI Salvador Soler; tresorer de l’entitat. Per la seua part el Consistori insisteix que la situació derivada de les obres serà temporal “hi ha aparcaments a la ciutat i bosses d’estacionament, que poden suplir eixa falta d’estacionament que tindrem al llarg dels pròxims mesos. No obstant això, el pàrquing obrirà un mes abans de finalitzar les obres“, avançava la regidora d’Urbanisme, Vanessa Moltó, en el #TiempoDeAnálisis.

 

Adaptar la Plaça de La Rosaleda a la legalitat tindrà un cost superior als 4 milions d’euros. Les obres van començar a ser visibles a principis d’aquest mes de febrer i el projecte, que té eixe termini d’execució de deu mesos, avança a bon ritme havent-se desmuntat ja bona part dels elements estructurals que hi havia al jardí sota l’aparcament. També va ser retirat la setmana passada del centre de la Plaça el Monument dedicat a Sant Jordi.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *