Les entrades per al Betlem de Tirisiti d’Alcoi ixen a la venda esta vesprada

Si vols assistir al Betlem de Tirisiti este Nadal, has de saber que este divendres 15 de desembre s’obri la venda d’entrades al públic general.

Les funcions per al públic general començaran el 23 de desembre i s’allargaran fins al 5 de gener al migdia. Es realitzaran 79 representacions i per a la venda hi ha previstes 13.000 entrades. «Estes eixiran a la venda el divendres 15 de desembre a les 16 hores, en ticketalcoi.com. Els preus es mantenen a tres euros per al públic escolar i a 5 euros per al públic en general més els 0’61 que corresponen a la gestió a través de plataforma de venda de tiquets«, explica Joanfran Rozalén; director de la companyia de teatre La Dependent que fa possible el popular retaule nadalenc alcoià.

Representacions escolars

Al llarg de les últimes setmanes, el Teatre Principal s’ha omplit amb els alumnes de diferents centres educatius de la ciutat i la comarca, però també de diferents punts de tot el territori valencià. Representacions que continuaran fins al pròxim 22 de desembre. En total, hi ha previstes 115 sessions per a escolars.

Coneix de prop a Tirisiti

Tirisiti s’ha consolidat a la ciutat com una de les figures més rellevants del Nadal Alcoià. Els més xicotets aprenen, tant a l’escola com a casa, els noms dels personatges del tradicional retaule nadalenc, les cançons i les principals escenes. I amb l’objectiu de continuar fomentant el valor cultural delTirisiti, el Gabinet de Normalització Lingüística de l’Ajuntament d’Alcoi ha publicat un llibre infantil que recull la història del Tirisiti, el text que es llig i activitats per als més xicotets.

El llibre està escrit en valencià i es repartirà als centres educatius. L’edició compta amb 10.000 exemplars que també es poden recollir a l’Oficina de Turisme. També pot descarregar-se gratuïtament ací. Es tracta de l’última publicació d’una col·leció que recull altres esdeveniments importants per al Nadal Alcoià com les Pastoretes, el Ban Reial o la Cavalcada.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *