L’asfaltat del carril bici afecta a la circulació a Alcoi

El carril bici ja comença a ser asfaltat. En el tram que uneix el pont de María Cristina (Cervantes) amb el pont de la Petxina els treballs començaven aquest dimarts. Una tasca que afectarà la circulació durant els pròxims dies. Previsiblement, fins al dilluns 3 d’abril.

Això obliga al fet que, mentre dure aquest asfaltat, un dels dos carrils que queden perquè circulen els vehicles -ara també el transport públic- es veja afectat, com ja va ocórrer durant els primers dies de les obres.

No obstant això, des de l’Ajuntament d’Alcoi insisteixen que es tracta d’un fet puntual i que no afectarà a tot el tram al mateix temps. és a dir, el trams del carril afectat variarà a mesura que avance l’asfaltat.

Encara així, en arribar a uns certs punts, hi haurà modificacions extra. En concret, en els encreuaments de San Isidro, Isabel la Catòlica, Poeta Joan Valls i Anselmo Aracil tocarà desviar la circulació, també de manera momentània.

Asfaltat per trams

Els treballs han començat en el tram que va des de l’Albereda fins al pont de la Petxina. L’asfaltat d’aquesta zona acabarà el 30 de març. Des del pont de Cervantes i en el tram d’Alçamora serà els dies 30 i 31 de març quan es facen les tasques.

A més, s’aprofitaran les obres per a pavimentar part dels carrers Sant Sebastià, Alcoleja, Isabel la Catòlica i Anselmo Aracil.

En Cope Alcoi hem volgut tornar a eixir al carrer per a veure com la gent valora l’evolució de les obres. “Simplement són xicotets problemes i temporals. Agafe l’autobús de tant en tant i no detecte grans problemes”, assegura un veí. “Es nota bastant que es congestiona el trànsit”, afig una altra.

Encara que per als conductors no puga suposar molta dificultat, explica una ciutadana, sí que hi ha altres vehicles que poden tindre problemes. “Veig un problema si ha de passar una ambulància. No hi ha lloc perquè els cotxes s’aparten i passe amb facilitat”.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *