La XII edició de la MMUA estrena samarreta a nivell mundial

Queden poc més de dues setmanes perquè l’atletisme popular torne a omplir els carrers d’Alcoi. El pròxim 17 de desembre arriba la dotzena edició de la Mitja Marató Unión Alcoyana, que s’ha consolidat ja com una cita imprescindible en el calendari de competicions de qualsevol corredor.

La MMUA arriba, com cada any, amb novetats, però este 2023 porta també una estrena a nivell mundial: el de la samarreta que es repartirà a tots els corredors. Este disseny de l’empresa 42k encara no s’ha vist en cap altra carrera. “Este és un model exclusiu que serem els primers a utilitzar. Encara no s’ha vist a nivell mundial. Serà la primera vegada que s’utilitza a tot el món”, ha assegurat David Miró, organitzador de la carrera. “Hem apostat per una samarreta de molta més qualitat. Augmentem la seua tecnologia. És reciclada, més lleugera, més transpirable…”.

També els trofeus canvien lleugerament el seu disseny. Quant a les medalles per a tots els que finalitzen la carrera, enguany s’entregarà la segona peça d’una trimedalla que va començar l’any passat i que es completarà amb la de l’edició de 2024. “És una cosa innovadora, que li dona un punt especial a ser fidel a la nostra carrera”, ha matisat Miró.

Quant a la participació, de moment les inscripcions estan al voltant del miler. No obstant això, es preveu que estes s’acceleren de cara a la setmana vinent. Segons explica l’organitzador, s’espera que la xifra de participants ronde els 1.600. El topall està en els 2.000 corredors, una xifra que es va fregar en 2019. La carrera també comptarà amb 24 punts d’animació i més de 200 voluntaris.

En la roda de premsa en la qual s’han presentat les novetats, així com un vídeo del recorregut -que és el mateix que l’any passat i està ja establit per a pròximes edicions-, també han sigut presents Nacho Company, representant d’Unión Alcoyana Seguros, i Alberto Belda, regidor d’Esports.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *