La II Setmana de la Moda d’Alcoi ja té dates

La II Setmana de la Moda d’Alcoi serà una realitat i l’esdeveniment busca de nou promoure la innovació i sostenibilitat en aquest sector tan emergent. Organitzada per AITEX, l’Ajuntament d’Alcoi i Grup Erum; el certamen es durà a terme enguany entre el 27 i el 31 de maig, oferint una plataforma per a destacats talents locals i internacionals. Enguany, a més, la setmana de la moda estarà especialment enfocada en la integració de tecnologia i sostenibilitat, mostrant com aquests elements poden coexistir en la indústria de la moda.

El cartell i l’agenda d’aquesta II Setmana de la Moda van ser presentats recentment, revelant la participació de reconegudes figures del món de la moda com a Colom Spain, Jesús María Montes-Fernández i Nuria. Marcaran presència amb les seues idees avantguardistes i el seu compromís amb la sostenibilitat. Una de les protagonistes destacades serà María Lunares, la qual representarà a Alcoi en la setmana de la moda de Madrid amb la seua col·lecció “Back to fashion”, demostrant que el reciclatge pot tindre un lloc destacat en les passarel·les internacionals. Respecte al citat cartell oficial de la II Setmana de la Moda, cal destacar que ha sigut concebut pel dissenyador alcoià Jordi Gomis i en el mateix ha participat el fotògraf, també alcoià, Jorge Hinojosa.

La Setmana de la Moda d’Alcoi promet ser de nou una gran cita que fusionarà creativitat, tecnologia i consciència ambiental. S’espera que aquesta celebració inspire a dissenyadors emergents i establits a continuar explorant noves maneres de crear moda sostenible i innovadora. Els amants de la moda i aquells interessats en les últimes tendències tindran l’oportunitat de gaudir i aprendre durant aquesta setmana dedicada a la creativitat i al compromís amb el medi ambient. Sens dubte, unes jornades plena d’activitats, tallers i exposicions que culminarà amb una desfilada de gala en les noves instal·lacions de AITEX.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *