La Fira Modernista plena de públic els carrers d’Alcoi en una intensa jornada

Alcoi viu la jornada central de la Fira Modernista d’aquest 2023, un certamen que està dedicat a Virgínia Soler en homenatge a qui fou la primera doctora col·legiada a la província d’Alacant. Gran quantitat de públic abarrota els carrers del Centre des de primera hora del matí gaudint de la gran oferta d’activitats que presenta una cita que ja està plenament consolidada dins del calendari festiu de la capital de l’Alcoià.

Al caient de les nou ha començat en la Plaça d’Espanya la recreació del mercat tradicional d’època en el qual hem pogut veure parades d’alimentació, roba, verdures, licors, flors, complements i fins i tot productes típics de la zona. Tampoc han faltat els balls de la mà de Virginia Bolufer. Passades les deu i mitja del matí la Corporació Municipal ha emprés el camí d’ascens a la Glorieta i allí s’ha inaugurat una Fira que acull estands amb articles tradicionals, menjar o informació d’altres municipis que també celebren esdeveniments modernistes com Carcaixent, Terol, Sueca, Lleó, Novelda o Terrassa. També el MUBOMA ens presenta la seua oferta i el Centre Comercial Alzamora ha muntat un photocall en el qual podrem fer-nos fotos, unes imatges que després seran exposades en la gran superfície per a ser votades aconseguint premis aquelles que obtinguen major puntuació. Tant l’alcalde (Toni Francés) com la regidora de Turisme (Lorena Zamorano) han fet un balanç positiu del transcurs de la Fira Modernista i han animat a participar en totes les propostes preparades. Això han dit als micròfons de COPE ALCOI:

 

El matí ha avançat amb la recreació d’una manifestació popular contra els consums i al migdia el Centre ja era un formiguer de turistes disposats a gaudir de tota la programació preparada per a enguany. També eren molts els qui han aprofitat la Fira Modernista per a lluir indumentària, des de vestits tradicionals a sofisticades creacions que han sigut molt admirades per la gent que passa el matí d’aquest dissabte a Alcoi. La Fira Modernista acabarà demà i ací pots consultar tota la programació.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *