La Festa de Cap d’any a Alcoi arrancarà al migdia

Alcoi incorporarà enguany destacades novetats a la tradicional festa de la Nit de Cap d’Any que habitualment se celebra en la Plaça d’Espanya cada 31 de desembre. L’Ajuntament ha comunicat una sèrie de canvis que pretenen fomentar la participació però també donar majors opcions davant els nous formats per a acomiadar l’any que han sorgit amb força en els últims anys.

Una de les principals incorporacions és que l’activitat festiva començarà abans de migdia amb animació i jocs per a tota la família en La Bandeja. Seguidament, quan el rellotge marque les dotze, serà el torn de les campanades avançades i posteriorment seguirà l’animació amb música en directe de la mà d’un DJ que actuarà sobre l’escenari que se situarà en aquesta principal artèria alcoiana. També hi haurà opció de poder prendre algun aperitiu donat que s’ha previst la instal·lació de diversos Food Trucks «creiem que la societat ha avançat cap a una altra mena de celebració en Any Nou i hi ha moltes persones que ja s’ajunten al migdia pel que nosaltres volíem reflectir això. A més, amb esta nova dinàmica, es contribueix també a fomentar l’oci i el negoci en els comerços«, manifestava el divendres l’edil de Festes; Jordi Martínez.

La celebració de Nit de cap d’any no quedarà ací perquè continuarà a la vesprada amb més propostes. A partir de les 16:30h, com sol ser habitual, arrancarà la Sant Silvestre i ho farà de nou des de la Plaça d’Espanya després de l’èxit que va tindre este canvi en l’edició anterior. Finalment, a les 23:30h de la nit, tornarà l’animació al Centre per a acompanyar en este cas a les campanades de mitjanit que tornaran a sonar quan el rellotge del campanar de l’església de Santa María marque les dotze. En els pròxims dies s’aniran coneixent més detalls sobre tot el que donarà forma a la festa que ha preparat Alcoi per a acomiadar 2023 i donar la benvinguda com es mereix al 2024.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *