La Diputació llança una nova campanya del ‘Bo Consum’

La Diputació d’Alacant ha llançat una nova campanya del ‘Bo Consum’ per a incentivar les compres així com ajudar al xicotet comerç. En aquesta ocasió la iniciativa està dotada amb 20 milions d’euros i ha comptat amb el suport majoritari dels grups polítics representats en la corporació provincial.

Aquesta nova edició de la campanya del ‘Bo Consum’ arribarà a tots els municipis de la província i se sumarà a les dues edicions desenvolupades en 2022, amb 9 milions d’euros en cadascuna d’elles. La quantitat concedida aconseguirà finalment els 38 milions d’euros entre totes les convocatòriesvull agrair a tots els grups polítics de la Diputació d’Alacant el seu total suport per a posar en marxa aquests 20 milions d’euros per al bo consum, una iniciativa que contribuirà, una vegada més, a ajudar les famílies a fer front a la cistella de la compra en el seu dia a dia. Es tracta d’una xifra rècord que posem a la disposició de tota la província i estem molt satisfets perquè hem pogut treballar amb diàleg en la cerca d’acords i en la unanimitat”, destacava  el president de la institució, Carlos Mazón.

Per part seua,  el diputat de Desenvolupament Econòmic, Sebastián Cañadas, explicava que en aquesta edició del ‘Bo Consum’ se subvencionaran les actuacions que es realitzen al llarg de l’any 2023. Com a novetat, segons la informació facilitada, la Diputació d’Alacant abonarà l’import de l’ajuda als consistoris amb la resolució de la convocatòria, llevat que expressament renuncien a aquesta bestreta. L’import de la subvenció, que ve determinat per la població de cada localitat, podria arribar a les arques municipals a principis del mes d’abriluna vegada es publiquen en el BOP les bases aprovades, els Ajuntaments disposaran de 20 dies hàbils per a presentar les seues sol·licituds“, va detallar.

Indicar que cada Ajuntament podrà utilitzar els fons rebuts per a desenvolupar una o diverses campanyes de ‘Bono Consumo’ al llarg de 2023. El termini de justificació es prolongarà fins al 31 de gener de 2024.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *