La Cavalcada d’Alcoi és la que més busquen els espanyols en Internet

La Comunitat Valenciana es presenta com el lloc ideal per a passar el Cap d’Any i el que queda de celebracions nadalenques. Així ho demostra, per exemple, l’estudi realitzat per una empresa de posicionament sobre l’interés que genera el nostre territori en Internet durant les festes nadalenques a nivell nacional.

I si hi ha una ciutat que és el destí favorit per a veure la Cavalcada és, com no, Alcoi. Es tracta del municipi de menys de 100.000 habitants més buscat en Google per a rebre a Ses Majestats els Reis Mags d’Orient el pròxim 5 de gener. Segons l’estudi, realitzat per per agenciaseo.eu per al Clúster d’Empreses Innovadores per al Turisme de la Comunitat (Adestic), és la cinquena ciutat de la Comunitat Valenciana més buscada per a saber què veure o fer durant el nadal.

En concret, compta amb el 4% de les cerques en Google, solament per darrere d’Alacant, València, Benidorm i Xàtiva. A més d’Alcoi hi ha altres dos municipis de la comarca de l’Alcoià que també generen interés entre els internautes en Google. Es tracta de la Fira del Torró de Xixona, prèvia als dies grans de les festes nadalenques, i la Festa dels Enfarinats d’Ibi, que se celebra el 28 de desembre. Ambdues apareixen en la classificació d’esdeveniments més consultats en la Comunitat Valenciana.

La Cavalcada d’Alcoi

La Cavalcada d’Alcoi, en la qual Ses Majestats desfilen sobre camells, és la més antiga d’Espanya. Este 2024 celebra la seua edició número 139 i té lloc cada 5 de gener des de 1885.

Centenars de patges, més de 400 cada any, acompanyen als Reis Mags en la seua arribada a Alcoi. Mentre els tres Monarques saluden a xiquets i adults, els patges pugen els regals a les cases, utilitzant per a això llargues escales roges que enfilen als balcons dels edificis.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *