La campanya ‘Aliment Fresc’ torna a Alcoi

Cada vegada hi ha més famílies en situació vulnerable a la nostra ciutat. En aquests moments, Creu Roja Alcoi, a través del seu banc d’aliments, atén 200 famílies cada mes.

És per això que des del Rotary Club Alcoi, Creu Roja i el Mercat de Sant Roc han llançat, un any més, la campanya ‘Aliment Fresc’. “Un projecte tan important com és donar recursos per a alimentar-se a famílies que el necessiten i que cada vegada, per desgràcia, són més”, ha subratllat Rafael Doménech, president del Rotary Club.

I és que aquesta iniciativa pretén aconseguir que les famílies més vulnerables tinguen aliments com a carn, peix, verdura o fruita en les seues cuines. “Els aliments que hem estat entregant nosaltres eren aliments no peribles, sobretot per les dificultats que presenta la logística. No obstant això, també era important poder-los oferir menjar fresc”, ha explicat Pablo Granados, responsable de Creu Roja Alcoi.

Els ciutadans podran finançar en els llocs del Mercat de Sant Roc uns bons amb els quals es proporcionarà aliment fresc a les famílies.

A aquesta iniciativa se suma un altre projecte que, en aquest cas, han impulsat un grup de la Filà Ligeros que vol anar més enllà del que són les Festes de Moros i Cristians i traure el seu costat més solidari. Concretament, els integrants de l’esquadra especial d’aquest 2023. Es tracta de l’edició d’un llibre de sainets, signats per l’escriptor Miquel Peidro -que també forma part de la esquadra de la capitania-, els beneficis de la qual aniran destinats també a ajudar a les famílies amb les quals treballa Creu Roja. La presentació del llibre tindrà lloc el pròxim 3 de març en el local de la filà, on es podran adquirir els exemplars.

A més, des del Rotary Club fan una crida a la ciutadania perquè se sume al carnet solidari, una iniciativa que va sorgir fa més de tres anys. Es tracta d’una aportació de 50 euros anuals la fi dels quals també és solidari.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *