Jordi Vila signa una original portada de la Revista de Festes d’Alcoi

El Círculo Industrial d’Alcoi va acollir ahir a la vesprada la presentació de la Revista de les Festes de Moros i Cristians, un acte que va reunir un bon nombre de festers així com als protagonistes de la pròxima trilogia en honor a Sant Jordi. La publicació aconsegueix enguany l’edició número 84 i el mateix compta amb una original portada de Jordi Vila que simbolitza tot el que es viu en El Partidor abans de l’arrancada de les Entrades.

La Revista d’enguany torna a incloure els habituals saludes institucionals al mateix temps que es fa un repàs a l’activitat que ha exercit l’Associació de Sant Jordi durant l’últim any. La Crònica de Festes, signada pel cronista Ignacio Lara, ocupa un lloc destacat al costat de bon número de material gràfic que ens permetrà recordar el que van ser les Festes del passat any 2022. També figuren textos sobre la història de la Nostra Festa o d’Alcoi i no falta el record cap als festers que ens van deixar mesos arrere. Finalment podem consultar el programa d’actes al costat de la relació d’anunciants que fan possible aquesta revista «estem davant un document molt esperat i aquesta presentació serveix per a anunciar-nos que ja queda menys perquè arribe la nostra trilogia en honor a Sant Jordi«, va significar el President del Casal; Juan José Olcina.

Durant l’acte d’ahir també es va presentar la revista científica eWali que recull interessants articles d’investigació sobre les Festes de Moros i Cristians d’Alcoi. També es va fer un reconeixement a Ana María García Pascual, Gilberto Olcina Llorens, Elisa Beneyto Gómez, Lluís Vidal Pérez i Pau Gómez Navas per la seua col·laboració en la Revista de Festes. Per altre costat la restauradora Andrea Sanz Catalá va explicar el procés de restauració fet, al costat d’Amparo Castelló Palacios, del quadre de Francisco Laporta Valor ‘Alferes Guzmanes 1910’. Finalment Francesc J. Hernández, professor investigador de la Universitat de València, va impartir una ponència sobre la biografia de José María Estivalis Cap qui va triar el pseudònim d’Armando Guerra quan es va dedicar al cinema.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *