Ja es coneixen els guanyadors de les entrades per al Campament Reial d’Alcoi

Si encara no ho has fet, revisa la safata d’entrada del teu correu electrònic, perquè pot ser que tingues una sorpresa. Si has participat en el sorteig i eres un dels afortunats, hauràs rebut el missatge que t’informa que has guanyat entrades per al Campament Reial d’Alcoi de 2024.

El sorteig es va realitzar en directe divendres passat. S’han sol·licitat més de 38.000 entrades, però només 4.400 persones podran pujar, el pròxim 5 de gener, a veure el campament en el qual s’instal·len Ses Majestats els Reis Mags d’Orient.

Si vas demanar entrades per a primera o última hora del matí tens més possibilitats que t’haja tocat. Els horaris més demandats han sigut entre les 10 i les 11 del matí.

Com saber si he guanyat?

A més de rebre un correu electrònic, també es poden consultar els resultats del sorteig a través d’aplicació en la qual es va realitzar la inscripció. El termini màxim per a retirar les entrades és el 10 de desembre. Les que no es recullen, es tornaran a sortejar. Des de l’Associació Cultural Samarita, el seu president, David Ponsoda, explica que per a poder obtindre les entrades cal tindre descarregada l’aplicaicó.

Durant el període de sol·licituds va haver-hi problemes amb les descàrregues de l’aplicació per a dispositius amb el sistema operatiu Apple. No obstant això, estos s’han aconseguit solucionar i l’app ja està operativa.

Els resultats del sorteig, en xifres

En total s’han registrat 8.401 inscripcions, que han sol·licitat més de 38.000 entrades. Dels afortunats que han guanyat el sorteig, 458 eren sol·licituds per a pujar a peu fins al Preventori. Les altres 499, per a fer-ho mitjançant el servei d’autobús que s’habilita a aquest efecte.

Una novetat que porta el Campament este 2024 és la col·laboració de Fent Camí, que permetrà que les persones amb mobilitat reduïda puguen fer el recorregut. Serà Creu Roja l’encarregada de traslladar a estes persones fins al Campament.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *