Informatiu matinal dilluns 4 de desembre 2023 (07:20h)

L’arribada de la pluja a Alcoi després de més d’un mes sense precipitacions i els canvis que porta la festa de Nit de cap d’any a la ciutat són algunes de les notícies destacades d’este 4 de desembre de 2023. També hem parlat del descobriment del cartell de la Cavalcada i de l’encesa de llums.

Alcoi donava la benvinguda al Nadal el passat divendres amb dos actes molt esperats que van tindre lloc en el primer dia del mes de desembre. Es tracta del descobriment del cartell anunciador de la Cavalcada dels Reis de l’Orient i també l’esperada encesa de la il·luminació extraordinària. Tots dos instants es van dur a terme després que en la parròquia de Santa María obrira les seues portes a la tradicional mostra de pesebres i diorames que munta l’Associació Betlemista de Santa Rosa.

Després d’això, la Plaça d’Espanya fou testimoni de l’instant en el qual veia la llum el cartell de la Cavalcada de 2024Miguel Ángel Bonilla és l’autor d’una obra innovadora que va resultar escollida en el concurs convocat a aquest efecte, una peça en la qual destaquen alguns dels principals elements que identifiquen al Nadal a la nostra ciutat tal i com va manifestar el creador en declaracions a COPE ALCOI.

Una vegada descobert el cartell, va quedar encesa la il·luminació extraordinària que es reparteix pels carrers del Centre així com per les principals vies comercials. Precisament als carrers més cèntrics, per on discorren actes com la Cavalcada o El Ban Reial, s’ha col·locat la ja tradicional enramada del ‘Nadal Alcoià’ que va ser estrenada anys arrere. En la resta de barris trobem un ampli ventall d’elements nadalencs i enguany tornen a tindre llums de Nadal carrers com Sant Tomàs, Isabel La Catòlica, Sabadell o Góngora.

A partir d’este acte, se succeirà una completa programació d’activitats en les pròximes setmanes dins de la campanya ‘Alcoi, ciutat del Nadal’. Sense anar mes lluny, aquest dimecres arranca la ‘Fireta de Nadal’ en La Glorieta que estarà en marxa fins diumenge que ve.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *