Informatiu Matinal dilluns 20 de maig 2024 (07:20h)

Hui dilluns us hem destacat l’última hora de l’Alcoyano després dels esdeveniments que s’han anat donant aquest cap de setmana. També hem comentat que una dona va ser traslladada a l’Hospital Verge dels Lliris d’Alcoi el dissabte després de patir una parada cardiorespiratòria en ple carrer de Castalla.

El Centre de Coordinació d’Urgències de la Generalitat Valenciana (CICU) va informar aquest passat cap de setmana d’un servei prestat en la localitat de Castalla. I és que una dona de 60 anys va ser traslladada a l’Hospital Verge dels Lliris d’Alcoi després de patir una parada cardíaca en plena via pública d’aquest municipi de la Foia.

L’avís, segons la informació facilitada, es va rebre al voltant de les 20:21h del dissabte i fins al lloc dels fets, el carrer Sant Antoni de Castalla; va acudir una unitat del SAMU que va poder recuperar a l’afectada. Posteriorment, aquesta va ser traslladada a l’Hospital Verge dels Lliris d’Alcoi i tot va quedar en un esglai. La ràpida actuació dels serveis sanitaris va permetre salvar-li la vida a l’afectada.

Apareixen pintades contra el Col·lectiu LGTBI en l’El Romeral 

El cap de setmana també ens deixa un incident contra el Col·lectiu LGTBI a la nostra ciutat. Els fets han ocorregut al parc del Romeral d’Alcoi on un dels bancs que llueixen amb els colors de la bandera arcoiris ha patit danys amb pintades en les quals es propinen forts insults a les persones LGTBI. Els fets van ser denunciats per l’Ajuntament, a través de la regidoria d’Igualtat i Polítiques LGTBI, i també pel Col·lectiu PONTS D’IGUALTAT “aquest fet ens dona més força per a eixir aquesta vesprada als carrers d’Alcoi, amb motiu del Dia de l’Orgull, per a visibilitzar i reivindicar. Informarem i denunciarem el que ha passat davant la Policia Nacional“, va comentar el president de l’entitat; Aitor Pla, a través de les xarxes socials.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *