Informatiu matinal dijous 15 de febrer 2024 (07:20h)

Hui dijous hem destacat que Alcoi torna a optar a les ajudes de l’IVACE per a la millora dels seus polígons industrials. També hem comentat detalls referits a l’Enramada de les nostres Festes de Moros i Cristians.

La primera setmana de març començaran els treballs per a muntar l’Enramada de les Festes de Moros i Cristians d’Alcoi. Des de l’Ajuntament contemplen que les labors d’instal·lació de l’ornamentació festera puguen començar en la setmana del 4 de març i l’actuació arribarà una mica més tard del que era habitual fins ara després dels canvis que s’han aplicat enguany.

I és que des del consistori, complint també amb la nova Llei de Contractes en vigor, s‘ha tret a licitació la col·locació i el desmuntatge de l’Enramada. D’aquesta manera es vol agilitzar el procés descarregant també d’aquesta funció a la Brigada Municipal d’Obres, la qual era l’encarregada de muntar els arcs lluminosos “s’aconseguirà que els operaris de la brigada puguen atendre altres qüestions en els mesos de març o abril però també que en tan sols quinze dies puga estar muntada l’Enramada. Aquest període de temps també s’ha especificat en la retirada perquè així les peces no puguen estar tant de temps al carrer una vegada han passat les Festes“, apuntava en l’espai #*LaNostraFesta de COPE ALCOI el regidor de Festes; Jordi Martinez. L’edil també avança que una vegada passe la trilogia d’enguany s’executaran tasques de manteniment en la mateixa Enramada “primer es farà un estudi dels agarres en tot el trajecte on es col·loca l’ornamentació, per a reparar aquells que tingueren algun problema, i també se substituiran els merlets del tram de la Plaça d’Espanya per altres amb un material menys pesat i més resistent a les inclemències meteorològiques. Finalment, de cara a l’any que ve, es faria la pintura de tota l’Enramada“, conclou Martínez.

Des de l’Ajuntament d’Alcoi volen que tota l’Enramada estiga muntada abans de Setmana Santa per a ja encendre’s el Diumenge de Glòria, que enguany cau en diumenge 31 de març. Després d’aquest dia, les llums brillaran cada nit anunciant la imminent arribada de les Festes de Moros i Cristians en honor a Sant Jordi.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *