Incendi en una fàbrica situada prop de la Via Verda d’Alcoi

En el matí d’aquest divendres 15 de març han saltat totes les alarmes prop de la Via Verda d’Alcoi. I és que s’ha originat un incendi en una fàbrica de plàstics, sinistre que ha generat una columna de fum negre i que ha deixat una forta olor a cremat en aquesta zona situada en el barri de Batoi de la nostra ciutat.

Fins al lloc dels fets s’han desplaçat efectius del Consorci Provincial de Bombers de la Diputació d’Alacant, els quals han aconseguit sufocar les flames en tan sols dues hores. En aquesta ocasió han actuat una unitat de comandament de prefectura, un sergent i cinc bombers amb una bomba urbana i fins i tot una bomba nodrissa. Finalment tot ha quedat en un incident que no ha deixat majors conseqüències materials ni tampoc ha provocat danys personals. També han acudit fins a la zona agents de la Policia Local d’Alcoi.

La Policia Local captura a un arruí a Alcoi

En els últims dies s’ha vist a un arruí deambular per diferents punts d’Alcoi, fet que ha cridat l’atenció de molts al mateix temps que la imatge ha circulat per les xarxes socials. Precisament, durant el passat cap de setmana es va poder veure a aquest animal passejant pels voltants de la carretera que connecta la nostra ciutat amb el municipi veí de Cocentaina.

Aquest arruí estava perdut i desorientat, i fins i tot transitava a vegades de manera perillosa per la mateixa carretera. Finalment va ser atrapat per la Policia Local de la nostra ciutat, encara que els agents han assegurat en el seu perfil oficial de Facebook que van haver de córrer alguna cosa darrere d’ell fins a poder atrapar-ho en els voltants de l’Institut Cotes Baixes. Després d’aquest procés, el arruí vaig ser traslladat per especialistes a una adequada instal·lació tal com remarquen des de la mateixa Policia Local.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *