Fundación Mutua de Levante i l’Ajuntament d’Alcoi reforcen llaços de col·laboració

Fundación Mutua de Levante i l’Ajuntament d’Alcoi van signar un conveni de col·laboració dimarts passat que ve a reforçar l’estreta relació que mantenen totes dues institucions. L’acord es va rubricar a l’auditori que Fundación Mutua de Levante té en la Plaça d’Espanya i a la cita van acudir l’alcalde, la regidora de Cultura i representants de la mateixa Fundació.

Precisament des d’aquesta última van indicar que amb aquest conveni, Fundación Mutua de Levante es compromet a posar a la disposició del Consistori els espais dels quals disposa a la ciutat per a la realització de qualsevol activitat de tint cultural. A més s’inclourà el logotip de l’Ajuntament en el material de difusió que s’edite de les diferents propostes i aquest últim donarà a conéixer l’activitat de l’esmentada Fundació a través de les seues xarxes socials o de les plataformes de difusió amb les quals compta “aquesta signatura aferma el compromís establit des d’ara mateix fa anys entre les dues parts i que contribueixen al desenvolupament de la ciutat en temes culturals“, va manifestar Elena Turrión; consellera delegada de Mútua i vicepresidenta del Patronat de Fundación Mutua de Levante.

L’alcalde d’Alcoi celebra també aquest acord i destaca l’important paper que adquirit Fundación Mutua de Levante en els últims anys a l’hora de dinamitzar l’activitat cultural de la nostra ciutat. El primer edil remarca que eixa implicació de la institució va mes allà de la cultura per a abastar altres àmbitsaquest auditori és un autèntic motor per a Alcoi, una autèntica joia, que ha permés incrementar exponencialment l’activitat cultural que de per si ja té una ciutat com la nostra“, afirma. Finalment la regidora de Cultura va posar l’accent en la visibilitat que Fundación Mutua de Levante dona a nous artistes o creadors que utilitzen les seues instal·lacions “per a donar a conéixer llibres, dur a terme la projecció de pel·lícules o realitzar xarrades“, va dir Elisa Guillem.

La signatura del conveni sols ha suposat un pas més en el treball conjunt entre l’Ajuntament i Fundación Mutua de Levante. Des de les dues parts ja han impulsat diverses iniciatives en conjunt i amb l’acord es reforça eixa intenció de continuar treballant en aquesta línia.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *