Els xiquets podran parlar amb els Reis Mags d’Orient en COPE ALCOI

Alcoi es prepara per a rebre a Ses Majestats els Reis Mags d’Orient el pròxim 5 de gener de 2024. Els monarques desfilaran per la ciutat per a repartir il·lusió i complir els desitjos de joves i majors en la qual és la nit més màgica i especial de l’any.

Però abans de la centenària cavalcada, el mateix matí del 5 de gener, els Reis Mags passaran pels micròfons de Cope Alcoi per a parlar amb els xiquets i xiquetes que ho desitgen, després de baixar del Campament Real en el qual passen la nit.

Participa en el programa

Perquè els teus xiquets i xiquetes participen en este programa especial, cal telefonar al 96 533 27 35 abans del 3 de gener a les dos del migdia. Nosaltres prendrem bona nota de les dades personals i el dia 5 de gener només haureu d’estar pendents del telèfon per a rebre l’esperada anomenada dels Monarques.

Les entitats que acompanyen enguany als Reis

Ja es coneixen el noms de les tres entitats que treballaran braç a braç amb els sobirans per a fer possible la nostra centenària Cavalcada. L’esmentada tasca recaurà en 2024 en el Club Atletisme Alcoi, SOLC (Associació Comarcal d’Ajuda en el Tractament del Càncer) i la Filà Verdes. Està previst que en la desfilada prenguen part més de mil persones en una comitiva en la qual destaquen els heralds, el portador de l’estrela, patges, torxers, servidors o escortes. També destaquen carros engalanats, carrosses, les quatre bandes de música locals, els grups de música tradicional, balls populars i la gent del poble,

Abans d’això, com sol ser habitual, l’Ambaixador Reial advertirà de l’arribada dels tres monarques en el gran acte del Ban que tindrà lloc el 4 de gener a partir de les 18:30h. Tono Belda i Pilar Almería, com ja va informar COPE ALCOI aquesta setmana, seran els qui ajuden al regi emissari en les tasques d’escriure i declamar el text que ens animarà a acollir amb els braços oberts a Melcior, Gaspar i Baltasar.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *